Kwekers

De deelnemende kwekers achter FleurPlaza Europe zijn allemaal verschillend; kleine en grote, volume en niche, buiten en binnen.
Wat de kwekers bindt is:

  1. Vakmanschap. Sinds lange tijd richten deze kwekers zich op producten en kwaliteiten die gebruikt worden door bloemisten voor hoogwaardig bindwerk. Het kweken van deze producten is geen gewone baan of beroep, het is een passie!
  2. Professionaliteit. De deelnemende kwekers beheersen hun bedrijven en processen op een goede manier. Daarmee kan FleurPlaza Europe een betrouwbare dienstverlening aanbieden aan bloemisten.
  3. Betrokkenheid. De deelnemende kwekers delen de visie van FleurPlaza Europe en hebben er in geïnvesteerd. Eigendom maakt mensen betrokken en verantwoordelijk. Zij zullen er alles aan doen om de klanten zo goed mogelijk te helpen.

Compleet assortiment snijbloemen

Om tot een compleet assortiment snijbloemen te komen nemen niet alleen kwekers deel in FleurPlaza Europe maar ook importeurs van specifieke en niet in Nederland gekweekte bloemen, zoals: Ecuadorrozen, Snijgroen, e.d. Ook de allernieuwste, nog niet in de markt aanwezige, bloemsoorten kunnen via onze vermeerderaars en veredelaars geleverd worden.